Om

Om More Than Wellness


Jag som driver MTW heter Mikaela Kellner och är född 1977. Jag är personlig tränare och licenserad kostrådgivare. Jag bor i centrala Stockholm tillsammans med min dotter.


Jag är utbildad polis vilket jag även arbetat som under 12 år. En dröm har länge varit att få ägna mer tid åt min hobby och mitt största fritidsintresse, träning och hälsa. Efter att ha fått några förfrågningar om att ta emot kunder samt föreläsa om min träning och mina tävlingsframgångar bestämde jag mig för att starta More Than Wellness. Efter något år med dubbla arbeten sa jag upp mig från min anställning hos Polisen och arbetar nu heltid med träning och kostrådgivning.


Jag har tränat och tävlat inom olika idrotter i stort sett hela mitt liv. Jag har erfarenhet från många olika typer tävlingar både från lokala och internationella mästerskap. Allt ifrån mångkamp till styrkelyft. Min passion och drivkraft är att ständigt hitta nya mål och utmaningar. Jag stävar efter att utvecklas i min styrka och mångsidighet inom träning.


Som ung spelade jag fotboll, handboll och innebandy. När jag sökte till polishögskolan 2003 började jag styrketräna på riktigt. Som polis kom jag i kontakt med Polisens Kraftsport och började då tävla i bänkpress vilket jag sedan har utökat till styrkelyft (bänkpress, knäböj och marklyft). Jag började även tävla i en mångkamp för poliser och brandmän. Denna mångkamp heter Toughest Competitor Alive (TCA) och består av åtta grenar som man gör på en dag i följande ordning: 5km terränglöpning, kulstötning, 100m sprint, 100m frisim, repklättring (6 meter med bara armar), bänkpress, chins och hinderbana. Jag har in denna tävling ett antal SM guld samt tre VM guld. Jag har även vunnit tävlingar såsom  Fitness Five, Rep-Power och chins SM.


Sedan några år tillbaka har min stor passion varit Crossfit. Jag tränar och tävlar en hel del och lyckats hamna högt upp på många prispallar både individuellt och i lag. Alla dessa tävlingar har inneburit mycket planering gällande både träning och kost. Men också en hel del målmedvetenhet och fokusering. Den erfarenhet och kunskap som jag fått under åren vill jag gärna förmedla och dela med mig av.


Jag vill inspirera och coacha andra till ett aktivt och hälsosamt liv. Jag hjälper tävlingsinriktade att nå sina mål. Mitt motto är att det ska vara kul. Träna bara det du tycket är skoj, ät bara mat som du tycker om, må bra och ha roligt!!!


Jag erbjuder personlig träning på gym, online, kostrådgivning, individuellt anpassade kostprogram, föreläsningar och workshops mm.

Läs mer under tjänster.


Med vänliga hälsningar

Mikaela Kellner