Personlig träning

Mikaela Kellner

Personlig tränare och kostrådgivare

E-maill: mikaela@morethanwellness.se

tel: 0708-381320

 

 

Personlig träning

 

Jag hjälper dig med allt från ett program för att starta upp din träning till dig som ska tävla och vill förbättra dig på speciella moment. Du berättar vad din målsättning är så kommer vi tillsammans lägga upp ett program som passar dig och dina möjligheter.

Vill du tävla så hjälper jag även till med förberedelser inför tävling samt den mentala delen. Beroende på vad du ska tävla i så lägger vi upp ett program för att toppa din form till rätt tillfälle. Du kan läsa under mina meriter vad jag har för tävlingsbakgrund. Vill du förbättra dig och optimera din teknik i chins, dips eller kanske i de olika styrkelyftsmomenten har du kommit rätt.

 

Upplägget skall passa dig och dina förutsättningar. Och viktigast är att det skall vara roligt att träna.

 

Jag erbjuder denna tjänst på gym och online. Detta kan även kombineras genom att vi träffas en eller flera gånger för att gå igenom tekniker, sedan följer jag upp och ger dig nya program online. Vid personlig träning online kommer du få ett träningsprogram för 4 veckor i taget och obegränsat med mailsupport under perioden.

 

För alla kunder, både PT online och dem jag träffar har jag upprättat en övningsbank på Youtube. Detta för att på bästa sätt se hur alla övningar skall utföras. Klicka här för att komma till övningsbanken.

Copyright © All Rights Reserved