Personlig träning


Personlig träning


Jag hjälper dig med allt från program för att starta upp din träning till dig som ska tävla och vill förbättra dig på speciella moment. Du berättar vad din målsättning är så kommer vi tillsammans lägga upp ett program som passar dig och dina möjligheter.

 

Vill du tävla så hjälper jag även till med förberedelser inför tävling samt den mentala delen. Beroende på vad du ska tävla i så lägger vi upp ett program för att toppa din form till rätt tillfälle. Du kan läsa under mina meriter vad jag har för tävlingsbakgrund. Vill du förbättra dig och optimera din teknik i chins, dips eller kanske i de olika styrkelyftsmomenten har du kommit rätt.


Upplägget skall passa dig och dina förutsättningar. Och viktigast är att det skall vara roligt att träna.


Jag erbjuder denna tjänst på gym och online. Detta kan även kombineras genom att vi träffas en eller flera gånger för att gå igenom tekniker, sedan följer jag upp och ger dig nya program online.  Vid personlig träning online kommer du få ett träningsprogram för 4 veckor i taget och obegränsat med mailsupport under perioden.


För alla kunder, både PT online och dem jag träffar har jag upprättat en övningsbank på Youtube. Detta för att på bästa sätt se hur alla övningar skall utföras. Klicka här för att komma till övningsbanken.

Löpskola

Vill du förbättra din tid på 100 meter, 5 km, 1 mil eller på en ännu längre sträcka? Eller vill du komma igång med löpträningen? Jag hjälper dig med ett program som innehåller både löpning och den styrketräning du behöver för att öka din löpstyrka. Jag hjälper dig även att utveckla din löpteknik.


Tjänsten finns för dig individuellt och i grupp på max 6 personer.  Dela på kostnaden samt finn glädjen i att träna med vänner i en grupp.


Vi tränar utomhus, på löpbana och på gym beroende på vad era mål är.

TTävling

Vill du tävla så hjälper jag till med förberedelser inför tävling samt den mentala delen. Beroende på vad du ska tävla i så lägger vi upp ett program för att toppa din form till rätt tillfälle.


Jag har en spridd erfarenhet när det gäller olika tävlingar. Har du som mål att tävla i Fitness Five eller Reppower så hjälper jag dig med upplägg och teknik för att du ska förbättra dig i samtliga styrkemoment som är chins, dips, knäböj, bicepscurl och bänkpress. Ska du tävla i Athletic fitness hjälper jag dig med styrkemomenten chins och dips samt hinderbaneträning.


Du berättar dina målsättningar så anpassar vi det därefter.

Mycket i tävlingsförberedelserna handlar om den mentala biten och att kunna hantera nervositet och stress. Vikten av att känna sig trygg i det moment som skall utföras på tävling.

Copyright © All Rights Reserved

Mikaela Kellner

Personlig tränare och kostrådgivare

E-maill: mikaela@morethanwellness.se

tel: 0708-381320