Kostrådgivning

Kostrådgivning


För att kunna hjälpa andrta med kost anser jag att det inte bara krävs kunskap genom utbildning utan även en hel del erfarenhet. Jag har genomgårr utbildning och är licenserad kostrådgivare. Men jag skulle vilja säga att det är mina egna erfarenheter som gör mig till en bra kostcoach.


Jag har prövat många dieter under de år jag tävlat. Olika dieter fungerar olika bra på olika människor. Kost är en komplex fråga. Inte under någon diet har jag räknat kalorier eller varit utsvulten. Kalorier är ett bra verktyg som man kan använda för ett ta fram energibehovet och kunna utgå från det i en diet. Men vad för typ av kalorier man äter är så mycket viktigare än kalorierna i sig.


Ett kostschema ska man se som en mall för att lära sig äta rätt och få en uppfattning om hur mycket mat, vad för mat och vilken näringssammansättningen man bör få i dig för att på bästa sätt nå sina mål.


Att gå runt och vara hungrig är rent ut sagt en plåga. Jag hjälper dig istället hitta hälsosam och nyttig mat så att du kan äta dig mätt och ändå nå dina mål. Vi lägger upp ett kostprogram som passar dina målsättningar. Vill du gå ner i vikt eller kanske ha hjälp med att hitta den bästa maten för dig och din träning?


Jag erbjuder Kostkonsultation - 60 minuter

Konsultationen syftar till att hjälpa dig att nå dina mål gällande kosten. Vi pratar igenom din nuvarande situation och mål. Därefter får du en individuell vägledning i hur dubör äta för att nå målet och optimera sina resultat. Förslag på förändringar, inspiration och en ökad förståelse för kostens betydelse.


Jag erbjuder även ett individuellt anpassat kostupplägg med utvärdering och uppföljning 1 gång/vecka . Se mer under priser.

Copyright © All Rights Reserved

Mikaela Kellner

Personlig tränare och kostrådgivare

E-maill: mikaela@morethanwellness.se

tel: 0708-381320