Om

Mikaela Kellner

Personlig tränare och kostrådgivare

E-maill: mikaela@morethanwellness.se

tel: 0708-381320

 

 

Om More Than Wellness

 

Jag som driver MTW heter Mikaela Kellner och är född 1977. Jag är personlig tränare och licenserad kostrådgivare. Jag arbetar som även som polis. Jag bor i centrala Stockholm tillsammans med min dotter. En dröm har länge varit att få ägna mer tid åt min hobby och mitt största fritidsintresse, träning och hälsa. Efter att ha fått några förfrågningar om att ta emot kunder samt föreläsa om min träning och mina tävlingsframgångar bestämde jag mig för att starta More Than Wellness.

 

Jag har tränat och tävlat inom olika idrotter i stort sett hela mitt liv. Jag har erfarenhet från många olika typer tävlingar både från lokala och internationella mästerskap. Allt ifrån mångkamp till styrkelyft. Min passion och drivkraft är att ständigt hitta nya mål och utmaningar. Jag stävar efter att utvecklas i min styrka och mångsidighet inom träning.

 

Som ung spelade jag fotboll, handboll och innebandy. När jag sökte till polishögskolan 2003 började jag styrketräna på riktigt. Som polis kom jag i kontakt med Polisens Kraftsport och började då tävla i bänkpress vilket jag sedan har utökat till styrkelyft (bänkpress, knäböj och marklyft). Jag började även tävla i en mångkamp för poliser och brandmän. Denna mångkamp heter Toughest Competitor Alive (TCA) och består av åtta grenar som man gör på en dag i följande ordning: 5km terränglöpning, kulstötning, 100m sprint, 100m frisim, repklättring (6 meter med bara armar), bänkpress, chins och hinderbana. Jag har in denna tävling ett antal SM guld samt tre VM guld.

TCA gav mig blodad tand när det gäller att tävla. Efter mitt första VM guld sökte jag fler tävlingar och utmaningar. 2014 och 2015 har varit mitt stora tävlingsår där jag vunnit bland annat Fitness Five, Rep-Power och chins SM. Dessa tävlingar har inneburit mycket planering gällande träning och kost. Men också en hel del målmedvetenhet och fokusering. Den erfarenhet och kunskap som jag fått under åren vill jag gärna förmedla och dela med mig av.

 

Jag vill inspirera och coacha andra till ett aktivt och hälsosamt liv. Jag hjälper tävlingsinriktade att nå sina mål. Mitt motto är att det ska vara roligt. Träna bara det du tycket är skoj, ät bara mat som du tycker om, må bra och ha roligt!!!

 

Jag erbjuder personlig träning på gym, online, kostrådgivning, individuellt anpassade kostprogram, föreläsningar och workshops mm.

Läs mer under tjänster.

 

Med vänliga hälsningar

Mikaela Kellner

Copyright © All Rights Reserved